Apcoa parking inngår strategisk samarbeid med ladeselskapet Mer

- Inngår som et ledd i Apcoas plan om å etablere 25.000 ladepunkter i Norge innen 2035.

Apcoa parking, som i dag står for driften av 1200 parkeringsområder over hele landet, kaller samarbeidet som nå er inngått med ladeselskapet Mer «en strategisk milepæl» i parkeringsselskapets satsing på elbillading.

Lover 25.000 ladepunkt innen 2035

For mindre enn et år siden annonserte Apcoa at de vil etablere 25.000 nye ladepunkt i Norge innen 2035, både for normal- og hurtigladning. Normallading håndterer selskapet selv, men etableringen av hurtigladere vil Mer ta seg av heretter.

Hurtigladere vil i hovedsak bli plassert i tilknytning til kontorbygg, kjøpesentre, hoteller og fornøyelsesparker, står det å lese i en nylig utsendt pressemelding fra Mer.

– Et av Norges ledende ladeselskap

– Vi ønsket å samarbeide med en etablert aktør, som deler våre verdier. Mer er et av Norges ledende ladeselskap og de er opptatt av kunnskap, innovasjon og ekspertise. I tillegg er de allerede landsdekkende, slik også Apcoa er. Derfor er det muligheter for å tilby hurtiglading ved våre parkeringsområder fra sør til nord, sier kommersiell direktør i Apcoa, Jan Arve Kvalheim.

Også expansion manager (utvidelsessjef) i Mer Norway, Henrik Kjevik-Olsen uttrykker seg entusiastisk til samarbeidet som nå er inngått:

– Vi er veldig begeistret for dette samarbeidet, og sammen vil vi gi kundene en enda bedre lade- og pakeringsopplevelse. Med muligheten for både hurtig- og normallading på flere APCOA-områder, utvider vi vårt landsdekkende ladenettverk ytterligere.

Apcoa parking er representert ved en rekke av landets sykehus, som her på ansattparkeringen ved Kongsberg sykehus.
Arkivfoto: BJØRN ERIK NEBELL

Tungt til stede over hele landet

Apcoa er i dag tungt til stede på lufthavner, sykehus, p-hus, hotell og konferanse, kjøpesenter, innfartsparkering, bykjerner, samt kontorbygg, både med reservert parkering og avgiftsparkering. Selskapet hevder selv at de er er en ledende aktør innen mobilitets- og parkeringstjenester med et sterkt engasjement for å gjøre parkering enklere og mer tilgjengelig for alle.


Sak nr. 10059