Apcoa parking inngår strategisk samarbeid med ladeselskapet Mer

- Inngår som et ledd i Apcoas plan om å etablere 25.000 ladepunkter i Norge innen 2035.

Apcoa parking, som i dag står for driften av 1200 parkeringsområder over hele landet, kaller samarbeidet som nå er inngått med ladeselskapet Mer «en strategisk milepæl» i parkeringsselskapets satsing på elbillading.

Lover 25.000 ladepunkt innen 2035

For mindre enn et år siden annonserte Apcoa at de vil etablere 25.000 nye ladepunkt i Norge innen 2035, både for normal- og hurtigladning. Normallading håndterer selskapet selv, men etableringen av hurtigladere vil Mer ta seg av heretter.

Hurtigladere vil i hovedsak bli plassert i tilknytning til kontorbygg, kjøpesentre, hoteller og fornøyelsesparker, står det å lese i en nylig utsendt pressemelding fra Mer.

– Et av Norges ledende ladeselskap

– Vi ønsket å samarbeide med en etablert aktør, som deler våre verdier. Mer er et av Norges ledende ladeselskap og de er opptatt av kunnskap, innovasjon og ekspertise. I tillegg er de allerede landsdekkende, slik også Apcoa er. Derfor er det muligheter for å tilby hurtiglading ved våre parkeringsområder fra sør til nord, sier kommersiell direktør i Apcoa, Jan Arve Kvalheim.

Også expansion manager (utvidelsessjef) i Mer Norway, Henrik Kjevik-Olsen uttrykker seg entusiastisk til samarbeidet som nå er inngått:

– Vi er veldig begeistret for dette samarbeidet, og sammen vil vi gi kundene en enda bedre lade- og pakeringsopplevelse. Med muligheten for både hurtig- og normallading på flere APCOA-områder, utvider vi vårt landsdekkende ladenettverk ytterligere.

SE OGSÅ
Easypark og Aneo inngår samarbeid om elbillading på gjesteparkering
Apcoa parking er representert ved en rekke av landets sykehus, som her på ansattparkeringen ved Kongsberg sykehus.
Arkivfoto: BJØRN ERIK NEBELL

Tungt til stede over hele landet

Apcoa er i dag tungt til stede på lufthavner, sykehus, p-hus, hotell og konferanse, kjøpesenter, innfartsparkering, bykjerner, samt kontorbygg, både med reservert parkering og avgiftsparkering. Selskapet hevder selv at de er er en ledende aktør innen mobilitets- og parkeringstjenester med et sterkt engasjement for å gjøre parkering enklere og mer tilgjengelig for alle.


Sak nr. 10059