Easypark og Aneo inngår samarbeid om elbillading på gjesteparkering

Aneo og Easypark inngår samarbeid om lading av elbiler på gjesteparkering i boligselskap og bæringsbygg.

Dette forteller produktdirektør i Aneo Mobility, Mari Moxnes Karlsen i en pressemelding.

– Lading skal være enkelt og sømløst

— Lading av elbil skal være enkelt og sømløst for kundene våre, også når du er i farta. Aneos komplette ladeanlegg og EasyParks prisvinnende app, er en god kombinasjon som garantert vil slå an i målgruppen vår, sier hun.

Aneo Mobility

Aneo Mobility, som er en del av det nordiske selskapet Aneo, er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier.

Aneo har mer enn 85.000 solgte parkeringsplasser over hele landet, nærmere 60.000 av disse er klargjort for lading. Nå ønsker de i tillegg å tilby lading til slekt, venner og besøkende som også kjører elbil forteller de videre i pressemeldingen.

Easypark-appen i bruk under lading.
Foto: EASYPARK

Easypark

Easypark er i følge de selv et teknologiselskap som gjennom sin app gjør det enklere å finne, betale og administrere parkering og lading i byer over hele verden.

Startet i 2001

Selskapet har siden starten i 2001 vokst til å bli Europas største innenfor brukervennlige parkerings- og ladetjenester. Easypark har sitt hovedsete i Stockholm, og ble allerede i 2002 året representert med avdelinger i Helsinki, København og Oslo.

— Vi er i dag til stede i over 3200 byer i mer enn 25 land. Når det gjelder å kombinere parkering og lading i en sømløs løsning, har vi allerede rukket å bli markedsledende og vi utvider stadig på tvers av landegrenser, sier Ludvik Bjørstad Eide, markedsansvarlig i EasyPark.

Prosjektering av ladeanlegg

— Vi har lang erfaring med å levere stabile, driftssikre og fleksible ladeløsninger for våre kunder, samt solid erfaring med å prosjektere ladeanlegg for utbyggere og eiendomsutviklere i alle størrelser. Nå satser vi i et nytt segment, hvor vi vet behovet for lading er stort. Folk trenger å lade både hjemme og når de er underveis, avslutter Moxnes Karlsen i pressemeldingen.


Sak nr. 10105