FOR LATTERMUSKLENE: Sjåførlærer under opplæring parkerte inne i sjåførskolen

- Kun en person ble lettere skadet.

Han hadde ikke akkurat dagen sin, sjåførlæreraspiranten i Lakewood, Colorado som greide å kjøre hele bilen inn i lokalene til en lokal sjåførskole.

Hele saken har fått bred omtale i lokalavisa The Denver Post…>

Sjåføren «møtte veggen»

Tildragelsen fant sted 8. august 2023, da den kommende kjøreinstruktøren (hvis han fremdeles er det), traff murveggen og glassruta ved inngangspartiet til «Learn to Drive» i Lakewood nær Denver.

Helt inne i lokalet

Han kjørte deretter sin Hyunday Tucson SUV helt inn i lokalene tll sjåførskolen. Han leverte neppe noen jobbsøknad når han var vel inne i lokalet i det kun bilens bakpart var synlig fra fortauet.

Politiet i Lakewood forteller på X, at kun en person ble lettere skadet da bilen bokstavelig talt møtte veggen. De andre som befant seg i lokalet klarte å stupe ut av faresonen.

Politiet forteller videre at sjåføren ble anmeldt for trafikklovbrudd etter hendelsen. Det fremgår ikke av meldingen om lovbruddet er rubrisert som «parkert i strid med bestemmelser for oppstilling», eller om mer alvorlige lovbestemmelser ble tatt i bruk.

Trolig har Colorado en tilsvarende lovbestemmelse som vegtrafikkloven § 3, som i så fall bør være et sikkert kort i dette tilfellet.


Sak nr. 10039