Parkeringsselskapet Parkly etablerer seg i Drammen sentrum

- Lover at ingen skal få bot når de parkerer på deres parkeringsplasser.

Parkeringsselskapet Parkly er nå i ferd med å etablere seg på Østlandet, og siste skudd på stammen er et område i Drammen, eller nærmere bestemt i hjertet av Bragernes.

Dette forteller Drammens Tidende i en nyhetsartikkel 15.02.2023.

Parkly har sitt hovedsete i Sula kommune på Sunnmøre, men er i dag også å finne i Trondheim, på Asker velodrom, i Bø Sommarland og på Bellevue senteret på Nøtterøy – for å nevne noen steder.

På Bragernes

Til Drammens tidende forteller markedssjef Sarah Isabella Aarøe at selskapet kommer til å ekspandere etter at det så langt har etablert seg på en av de mest sentrale parkeringsområdene på Bragernes.

Området i Drammen har adresse Schwenckegata 2, og inkluderer både arealet ned mot Strandgata, og området lenger opp mot Gågata.

– Ingen p-bøter

Aarøe kan fortelle at selskapet har billettfri parkering, og på automaten i Schwenkegata kan man lese: «Kamera system = ingen p-bøter»

Markedssjef i Parkly AS, Sarah Isabella Aarøe.
Foto: PARKLY AS

Aarøe forteller videre:

«Bilen registreres med kamera når du kjører inn og ut. Du kan betale på flere måter: Ved å opprette en bruker i Parkly-appen, eller med Easypark-appen.

Du kan også betale på automaten når du kjører ut, eller på nettet innen 48 timer.

Gjør du ikke noe av dette, men bare kjører ut, så får du en faktura i posten, med et gebyr på 49 kroner. Noe bot får du ikke uansett.»
Sak nr. 10078