SANDEFJORD: – Dyttet trafikkbetjent i bakken og kastet deretter terminalen i asfalten

- Må møte i Vestfold tingrett i desember, tiltalt for vold og skadeverk.

En 22-åring fra Larvik må i desember møte i Vestfold tingrett tiltalt for vold mot en av Sandefjord kommunes trafikkbetjenter.

Hendelsen som tiltalen omhandler, skal ha funnet sted en ettermiddag i juni i år ifølge Sandefjords blad, som omtalte saken 19. september.

Omtale av saken finner du her (for abonnenter)…>

Dyttet trafikkbetjenten i bakken

På dagen som er omtalt i tiltalebeslutningen skal en av kommunens trafikkbetjenter ha blitt dyttet over ende av en misfornøyd bilfører i det han fikk en gul lapp under vinduspusseren i Jernbanealleen i Sandefjord.

Hendelsen fant sted i Jernbanealleen i Sandefjord.
Foto: GOOGLE EARTH

Videre går det frem av gjerningsbeskrivelsen at bilfører skal ha dyttet trafikkbetjenten i brystet, slik at denne falt og måtte ta seg for med hendene mot bakken.

Knuste trafikkbetjentens terminal

Bilfører skal også ha tatt den kombinerte mobiltelefonen og terminalen og kastet denne i asfalten slik at den ble knust.

For retten i desember

Saken kommer for retten i Vestfold tingrett, da bilfører må møte for å svare for seg om både vold og skadeverk i Tønsberg tinghus den 21. desember.

Straffe- og erstatningssak

Dette siden Sandefjord kommune, i forbindelse med straffesaken, også vil rette krav om erstatning for den ødelagte mobiltelefonen og terminalen – som er trafikkbetjentenes arbeidsverktøy.


Sak nr. 10023