Trondheim kommune har fast stilling ledig for servicetekniker – Søknadsfrist: 23.02.2024

- Fullstendig stillingsannonse finner du ved å klikke på lenken lenger nede på siden.

Hentet fra stillingsannonsen:
Ved Trondheim parkering er det ledig en fast 100 prosent stilling som servicetekniker
 for å utføre service og vedlikehold på elbilladere og parkeringsteknisk utstyr.

Trondheim parkering er en kommunal enhet som leverer et bredt spekter av kommunale tjenester. Tjenestene er innenfor parkeringsfaget.

Vi er for tiden ca 40 ansatte og våre hovedoppgaver er drift av gateparkering, kontroll og håndheving, drifting av ladestasjoner for elbiler, saksbehandling, samt at vi har egen planavdeling for samferdsels- og parkeringssaker.

Spørsmål om stillingen rettes til:

Trondheim kommune v/enhetsleder Steinar Myhr, tlf 952 63 600

Adresse: Erling Skakkes gate 40D, 7012 Trondheim

Søknadsfrist: 23.02.2024

Om arbeidsgiveren:

Trondheim kommune er landets tredje største kommune, og Norges største arbeidsplass nord for Dovre med om lag 15 000 medarbeidere. Sammen jobber vi for å gi byens innbyggere gode helse- og velferdstjenester, oppvekst- og utdanningsmuligheter, kultur- og fritidstilbud og et godt bymiljø. Vi er stadig på utkikk etter nye, engasjerte og motiverte medarbeidere.

Trondheim kommune er en framtidsrettet og moderne arbeidsgiver som samarbeider med byens forsknings-, universitets- og høgskolemiljø. Hos oss finnes det spennende karrieremuligheter innen en svært bredt spekter av fagfelt. Mange av våre medarbeidere har hatt et langt og variert karriereløp internt i organisasjonen.  Les mer om Trondheim kommune på vår hjemmeside og siden «Jobb hos oss».

SE OGSÅ
Ullensvang kommune har stilling ledig som parkeringsvert på Trolltunga i sommer - Søknadsfrist: 10.03.2024

Trondheim kommune legger til rette for mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, religion, etnisitet, eller hull i CV-en. Trondheim kommune tilrettelegger arbeidsforholdene så langt det er mulig.

>Trondheim kommunes hjemmeside

Slik søker du på stillingen:

Følg linken under til stillingsannonsen. Der vil du finne all informasjon du trenger om hvordan du søker.

>Stillingsannonsen på Finn.noSak nr. 11008